facebook_pixel
Vi spelar Vampire the Masquerade: Bloodlines

Vi spelar Vampire the Masquerade: Bloodlines

Eftersom Bloodlines 2 är på gång (läst mer om det spelet i nya numret av PC Gamer, som är alldeles runt hörnet), så fick jag för mig att spela originalet. Igen. Jag vet inte riktigt vilken gång i ordningen det är, men det var minst tio år sedan sist så det är väl dags. Vi får väl se om jag tar mig hela vägen i mål, men än så länge känns det kul att återbesöka den mörka vampyrvärlden och dess likstelt animerade (men älskvärda) karaktärer.

De två första delarna finns att beskåda nedan. Sedan får vi som sagt se hur många det blir i slutänden. Vem vet, en uråldrig vampyr kan ju vakna och förgöra världen innan vi tagit oss till slutet.

 

Om skribenten

Joakim Kilman

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Liknande artiklar