facebook_pixel
Veckan som gått på PC Gamer (v. 16, 2019)

Veckan som gått på PC Gamer (v. 16, 2019)

Söndag är här igen och det betyder att vi som vanligt ser tillbaka på veckan som gått här på PC Gamer. Här finner ni alla recensioner, artiklar, videor, och annat gott vi hade att bjuda på den här gången, så ni slipper missa något. Njut nu av lite söndagsläsning och se fram emot ännu en vecka av PCG-härligheter! Stream: Vi streamar spel varje torsdag på Twitch och du hittar massa andra videor på vår YouTube-kanal! Podcast: Spelrum finns att lyssna där alla podcasts finns, såsom Itunes, Stitcher, Acast, Soundcloud, Poddtoppen, Tune In, och YouTube! Socialt umgänge: Ni kan snacka med oss på vårt forum Ocensurerat(?) Online eller via vår Discord! Vi finns också på Facebook, Twitter och Instagram!

RECENSIONER

Anno 1800

av Joakim Kilman

“Det är beroendeframkallande att utveckla ditt lilla samhälle från en blygsam bondekoloni till ett sprudlande imperium (inte minst visuellt) med ingenjörer och rika finansiärer som spatserar runt på gatorna och spelar allan.”
Bild från Anno 1800.

* * *

Heaven’s Vault

av Rikard Olsson

“Det låter kanske lite väl ambitiöst för en relativt liten studio, och det är det också. Heaven’s Vault kämpar med att berätta en episk historia med små medel och det blir sällan optimalt.”
Bild från Heaven's Vault.

* * *

Pathway

av Joakim Kilman

“Korta stunder är Pathway för all del en trivsam stunds bagatellartad underhållning. Det är svårt att bli arg på det. Synd bara att spelet är så förtvivlat barskrapat.”
Bild från Pathway.

* * *

Whispers of a Machine

av Joakim Kilman

“Berättelsen är som bäst under spelets första hälft, när du lär känna världen och dess historia i takt med att du utreder morden. Som så ofta är dock frågorna mer intressanta än svaren.”
Bild från Whispers of a Machine.

* * *

World War Z

av Rikard Olsson

“Trots att World War Z skryter med välgjorda miljöer och imponerande prestanda verkar ytterst lite arbete spenderats på att bygga vidare på de idéer som hämtats från andra spel.”
Bild från World War Z.

* * *

VIDEOR

Vi spelar Vampire the Masquerade: Bloodlines

av PCG-Redaktionen

https://www.youtube.com/watch?v=ipNIqQfmZvk

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar