facebook_pixel
Ubisoft skänker bort Assassin’s Creed Unity gratis via Uplay

Ubisoft skänker bort Assassin’s Creed Unity gratis via Uplay

Tidigare idag skrev vi om Assassin’s Creed Unitys potential att hjälpa återuppbyggnaden av Notre Dame efter den förödande branden i Paris tidigare den här veckan. Ubisoft är som bekant baserade i Frankrike och har nu berättat att de donerar 500 000 euro till restaureringen och återuppbyggnaden av katedralen.

Därtill skänkar man också bort just Assassin’s Creed Unity via Uplay veckan ut, för att uppmuntra privatpersoner att också bidra till katastrofhjälpen.

För att ladda ner spelet kan du antingen styra kosan hit, eller logga in på ditt Uplay-konto. Erbjudandet sträcker sig fram till nästa torsdag, den 25 april, och när du väl lagt till Assassin’s Creed Unity på ditt konto så kommer spelet vara ditt för alltid.

– Spel kan låta oss utforska platser på sätt som vi annars inte hade kunnat föreställa oss. Vi hoppas att vi, med denna lilla gest, kan ge alla möjligheten att uppskatta vår virtuella hyllning av detta monumentala arkitektoniska verk, säger Ubisoft.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar