facebook_pixel
Ubisoft har slutat sälja Assassin’s Creed 3 via Steam och Uplay

Ubisoft har slutat sälja Assassin’s Creed 3 via Steam och Uplay

I fredags släpptes Assassin’s Creed 3 Remastered via Steam och Uplay. Mottagandet skrivs hittills till “blandat” på Steam, och utöver en extremt hög prislapp för en remaster (40 euro) rapporteras det även om en del tekniska problem, och missnöje med den nya väldigt guldskimrande färgpaletten.

Med andra ord framstår inte spelet som ett helt självklart steg framåt jämfört med originalet från 2012, och således vore det trevligt att fortfarande kunna inhandla det ursprungliga spelet. Ubisoft har ändå valt att sluta säja Assassin’s Creed 3 via både Steam och Uplay (även om man fortfarande kan ladda ner det och spela det, om man inhandlat det tidigare) vilket kanske inte framstår som en särskilt stor grej just nu, men ett faktum som kommer göra det väldigt knepigt att uppleva spelet i dess originalutförande i framtiden.

Här är en trailer som jämför originalspelet med remastern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar