facebook_pixel
Trials på fyra hjul! Kolla in debuttrailern för svenska Overpass

Trials på fyra hjul! Kolla in debuttrailern för svenska Overpass

Har du varit intresserad av Trials-serien, men känt dig kränkt av seriens fokus på motorcyklar istället för bilar? I så fall kommer Overpass som en skänk från ovan, ett spel som utlovar lika knepigt navigerande som Trials, fast med två hjulpar istället för ett som måste lotsas uppför berg och nerför dalar!

Overpass utvecklas av Umeå-baserade Zordix Racing, som tidigare legat bakom vatten- och snöskoterspelen Aqua Moto Racing Utopia och Snow Moto Racing Freedom (jag har redan glömt bort de titlarna innan jag ens avslutat den här meningen). Overpass släpps någon gång i oktober och har en produktsida på Steam, där vi kan läsa att det kommer innehålla över 20 fordon, fler än 40 banor fördelade över 6 olika miljötyper, ett komplett karriärläge samt lokal och onlinebaserad multiplayer, inklusive delad skärm (tack för det!).

Debuttrailern för Overpass hittar du här.

 

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar