facebook_pixel
Transistor är gratis via Epic Games Store just nu, följs upp av World of Goo

Transistor är gratis via Epic Games Store just nu, följs upp av World of Goo

Vet ni vilket det senaste spelet var som jag piratkopierade? Självklart inte, så jag tänker berätta; det var World of Goo när det släpptes för tio och ett halvt år sedan, av anledningen att jag helt enkelt inte ägde ett kreditkort som jag kunde genomföra digitala köp med. Vilken oskyldig tid det var!

Precis som utlovat har Supergiant Games actionrollspel Transistor gått och blivit gratis via Epic Games Store, och precis som vanligt har nästa gratisspel utannonserats i samma veva, och det är givetvis World of Goo (annars skulle inledningen av den här nyheten vara helt malplacerad).

Personligen har jag aldrig spelet Transistor, men anser att World of Goo fortfarande är ett av världens bästa pusselspel, med ett av de bästa soundtracken genom alla tider. Seriöst!

Transistor är gratis fram till den 2 maj. Här är lanseringstrailern från 2014.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar