facebook_pixel
Totally Accurate Battle Simulator har lanserats i early access

Totally Accurate Battle Simulator har lanserats i early access

Personligen trodde jag att Totally Accurate Battle Simulator hade funnits ute ett bra tag, eller i alla fall har jag sett längre gameplay-videor som givit mig det intrycket. Uppenbarligen hade jag fel eftersom spelet har lanserats i early access via Steam precis idag, och numera kan inhandlas för 12 euro och 49 cent!

Totally Accurate Battle Simulator beskrivs som “ett fånigt fysikbaserat taktikspel”, där du kan ställa AI-kontrollerade trupper och djur eller varelser mot varandra, för att se vem som vinner. Bland utbudet hittar vi bland annat grottmän, mammutar, bönder med högafflar, riddare, katapulter, minotaurer, vikingar och en blixtbeväpnad Zeus. Just nu bjuder early access-versionen på 50 nivåer där du alltid är en era efter dina motståndare, vilket kräver en del taktiskt tänkande för att överkomma de uppenbara materiella nackdelarna.

Early access-perioden beräknas vara “mindre än ett år”. Här är en ny trailer.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar