facebook_pixel
Tittarsiffrorna för Apex Legends sjönk med 75 procent på bara en månad

Tittarsiffrorna för Apex Legends sjönk med 75 procent på bara en månad

Apex Legends slog ner som en bomb när det hastigt och lustigt lanserades i början av februari tillsammans med rekordstort intresse från spelarna. Respawn Enteratainments battle royale-titel nådde 50 miljoner spelare ännu snabbare än Fortnite, och tittarsiffrorna var också till en början fantastiska.

Nu har vi dock fått ta del av en rapport Stream Elements (via VGR) som slår fast att tittarintresset för Apex Legends minskat markant. Spelet hade förvisso över 40 miljoner visningstimmar under en vecka som allra mest, men den siffran har numera sjunkit till strax över 10 miljoner, ett tittartapp på drygt 75 procent.

Fortnite fick ändå känna av Apex Legends-effekten till en början, men har sedan dess stabiliserat sig kring lite över 20 miljoner tittningstimmar varje vecka, som synes i diagrammet ovan.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar