facebook_pixel
Tiny Tina-rösten Ashly Burch återvänder i Borderlands 3, men Troy Baker gör det inte

Tiny Tina-rösten Ashly Burch återvänder i Borderlands 3, men Troy Baker gör det inte

Personligen är jag en Borderlands-noob utan dess like, men vet ändå vad tre karaktärer från universumet heter: Claptrap, Handsome Jack och Tiny Tina. Och nu har Randy Pitchford, galjonsfigur hos Gearbox Software, bekräftat att skådespelerskan Ashly Burch återvänder som Tiny Tina i Borderlands 3!

Dessa nyheter anländer tätt inpå den senaste mikrokontroversen kring Borderlands 3, då Randy Pitchford tidigare i veckan hävdade att Troy Baker inte ville återvända i rollen som Rhys (vem?) i Borderlands 3. Troy Baker, å andra sidan, säger (via ett veckogammalt videoklipp på Reddit) att han aldrig tillfrågats om rollen (och gladeligen skulle återvända) vilket får åtminstone mig att tro att Gearbox drabbats av ett klassiskt fall av den trasiga telefonen. Kanske borde Randy Pitchford ha mer noggrann koll på sådana här viktiga detaljer?

Här är Randy Pitchfords tweets om Ashly Burch och Troy Baker.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar