facebook_pixel
Thanos har återvänt till Fortnite i nytt tidsbegränsat spelläge

Thanos har återvänt till Fortnite i nytt tidsbegränsat spelläge

Tidigare i veckan teasade Epic Games en ny Fortnite-uppdatering med Avengers-tema, och nu är den här! Thanos har återvänt, och för att döda honom en gång för alla (jag antar att han kan dödas?) får du och dina vänner den här gången hjälp av en lång rad Avengers-vapen!

Trailern kan du se här nedan, och den korta klippbeskrivningen ger dig uppdraget att “eliminera Thanos och hans armé innan den sista Infinity-stenen hittas”. Som synes i trailern kommer man bland annat kunna använda Captain Americas sköld, Thors yxa, Hawkeyes pilbåge samt Iron Mans rakethandskar.

Mer exakta detaljer om spelläget hittar du här, där vi får reda på att bägge lagen kan respawna tills motståndarlaget slutför sina mål. Thanos lag vinner om man samlar ihop alla Infinity-stenar och dödar alla hjältar en sista gång, medan hjältarna vinner om de förgör Chitauir-armén och besegrar Thanos.

Här är trailern för det nya tidsbegränsade Endgame-läget till Fortnite.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar