facebook_pixel
Tävling – vinn innovativ spelmus och musmatta!

Tävling – vinn innovativ spelmus och musmatta!

Tävla! Vinn! Okej? KTHXBAI.

Mus och tangentbord har sett ungefär likadana ut sedan jag gick i grundskolan, och det är vansinnigt länge sedan. Någon gång ibland dyker det upp något som får en att rycka till lite, för att sedan somna om när man inser att det inte var revolution på gång denna gång heller. Som bekant är revolution är ett starkt epitet, och man är överlycklig varje gång man kan säga “evolution” också.

Lexip gör ett mycket intressant försök på just evolutionsbiten med sin Pu94-mus, som har en integrerad joystick. Efter en mycket framgångsrik kickstarterkampanj nådde Pu94 ut på marknaden, och när vi testade den udda gnagaren i vårt hårdvarulabb nyligen gillade vi verkligen idén. Därför passar vi på att tillsammans med Wendros tävla ut ett exemplar av nämnda mus, plus den tillhörande musmattan Lexip B5. Tillsammans har kitet ett värde på över 2 000 kronor.

Så här gör du för att vinna:

Berätta hur du vill att framtidens gaminghårdvara ska se ut! Tror du virtual eller augmented reality blir Grejen? Doft-dator? Vill du ha handskar à la Minority Report som man sveper och drar sig genom transparenta menyer med, eller vill du bara ha samma gamla mus + wasd som du alltid använt eftersom du är tråkig? Maila ditt svar till [email protected] eller skriv det i tävlingskanalen på vår Discord. Bästa eller roligaste motiveringen tar hem kitet! Tävlingen avslutas 1 maj 09.00.

Läs också: Vi recenserar World War Z!

Om skribenten

Thomas Petersson

Pappa, sambo, gamer, lantis, chefredaktör, skäggig. Några favoritspel: Outcast, Deus Ex, Max Payne, Total War-serien. Har du en vass penna eller idé, kontakta mig!

Liknande artiklar