facebook_pixel
Svenska äventyrsspelet Little Misfortune har fått en spelbar demo!

Svenska äventyrsspelet Little Misfortune har fått en spelbar demo!

Förra sommaren presenterades vi för Little Misfortune, det nya äventyrsspelet av de svenska Fran Bow-utvecklarna Killmonday Games. Ett halvår senare, i november, fick vi också en allra första trailer, och nu har spelet hastigt och lustigt fått en spelbar demo, som du kan ladda ner via Steam!

Demon i fråga fungerar enligt Killmonday Games som “en introduktion av huvudkaraktärerna, spelmekaniken och den mörkt mystiska världen i Misfortune“. Demon är dock bara drygt 15 minuter lång (så tidsbrist är inte en giltig ursäkt för att inte spela den!) men sägs ändå “presentera tonen för hela spelet”. Demon för Little Misfortune finns även hos Itch.io, där man  kan passa på att donera en liten slant till Killmonday Games om man så önskar.

Här är fjolårets officiella trailer för Little Misfortune.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar