facebook_pixel
Super Meat Boy Forever försenas, släpps inte längre i april som planerat

Super Meat Boy Forever försenas, släpps inte längre i april som planerat

Redan i slutet av fjolåret, när Epic Games Store fortfarande var ett nykläckt koncept som inte hade samlat ihop det pärlband av exklusiviteter man sitter på idag, berättade Team Meat att deras kommande plattformsspel Super Meat Boy Forever skulle bli exklusivt för Fortnite-utvecklarnas digitala butik i ett år.

Lanseringen var planerad till nu i april, men under PAX East (via Rockpapershotgun) kände man sig tvungna att medge en försening. Därtill har spelet inte fått något nytt lanseringsdatum utöver det luddiga “när det är klart”, eftersom Team Meat inte vill riskera ytterligare brutna löften i framtiden.

Anledningen bakom förseningen skrivs kort och gott till “innehåll”, då spelet utöver slumpgenererade banor bestående av olika förhandsskapade segment (totalt omkring 7200 möjliga kombinationer) även kommer innehålla 30 minuter animerade mellansekvenser av “hög kvalitet” med en “befängd story”.

Här är den första trailern för Super Meat Boy Forever från fjolåret.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar