facebook_pixel
Super Mario Maker, fast på pc! Levelhead är ute i early access nu

Super Mario Maker, fast på pc! Levelhead är ute i early access nu

Butterscotch Shenanigans, gänget bakom Crashlands (som just nu är på rea!), har lanserat ett nytt spel i early access. Det kallas för Levelhead, kostar 16 euro och 79 cent, och sitter just nu på ett “väldigt positivt” mottagande på Steam, baserat på 87 användarrecensioner. Det lovar rätt gott!

Precis som titeln antyder rör det sig om ett tvådimensionellt plattformsspel med nivåeditor i Super Mario Maker-stil, vilket ju inte är något vi ser varje dag. Enligt Butterscotch Shenanigans är också spelet redan nu “väldigt polerat, med dussintals speltimmar tillgängliga” (spelet har också en enspelarkampanj) och man skapa och dela med sig av nivåer med commmunityt, och följa specifika skapare. Early access-perioden kommer vara “mellan 6-12 månader” och priset kommer “gradvis höjas” vartefter utvecklarna lägger till nytt innehåll och nya funktioner.

Här är early access-trailern för Levelhead.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar