facebook_pixel
Street Fighter V kommer bli gratis att spela i nästan två veckor

Street Fighter V kommer bli gratis att spela i nästan två veckor

Sedan lanseringen i början av 2016 har Capcoms Street Fighter V kämpat i motvind, men kanske seglen äntligen är på väg att vända nu? Man har fortsatt stöda spelet trots motgångarna, i form av bland annat nyutgåvan Arcade Edition och de mindre uppskattade lootlådorna som introducerades i somras.

Nu gör Capcom ännu en kraftansträngning för att få Street Fighter V att lyfta på allvar. Via den egna hemsidan har man nämligen utannonserat att en nästan två veckor lång gratisperiod kommer inledas i övermorgon via Steam, onsdagen den 24 april, och avslutas måndagen den 6 maj.

Allt det ursprungliga innehållet i Street Fighter V ingår, såväl som spellägena i Arcade Edition, tillsammans med de 16 baskaraktärerna och fyra dlc-diton (Akuma, Blanka, Juri och Menat). Dessa fyra karaktärer kommer dock enbart finnas tillgängliga i spellägena Ranked, Casual, Battle Lounge, Training, och Challenge. Även de spelare som redan äger Arcade Edition, men inte dlc:t, kommer kunna spela som dessa fyra kämpar.

Här är fjolårets lanseringstrailer för Street Fighter V: Arcade Edition.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar