facebook_pixel
Steel Division 2 har försenats – ännu en gång!

Steel Division 2 har försenats – ännu en gång!

Det börjar bli lite löjligt nu. I slutet av januari berättade Eugen Systems att deras nya andra-världskrigs-rts Steel Division 2 skulle släppas den 4 april. Sedan, i mitten av mars, försenades det emellertid till den 4 april. Och nu har Steel Division 2 senarelagts ännu en gång, och det nya datumet är den 20 juni.

Man tycker kanske att Eugen System kunde ha tagit tjuren vid hornen och bara säga att det “är färdigt när det är färdigt” den här gången, men i alla fall framstår anledningen bakom förseningen som vettig, då Eugen Systems vill ge sig själva lite mer tid att betatesta spelet och implementera spelarfeedback.

Vi kan ju hoppas att detta också åtminstone leder till mindre obetalt övertidsarbete för de redan hårt ansatta anställda, men om vi känner spelbranschen rätt så är det raka motsatsen som gäller just nu.

Här är en månadsgammal trailer för Steel Division 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar