facebook_pixel
Star Wars Jedi: Fallen Order släpps lagom till jul, utspelas direkt efter prequel-trilogin

Star Wars Jedi: Fallen Order släpps lagom till jul, utspelas direkt efter prequel-trilogin

I slutet av februari avslöjade Electronic Arts och Respawn Entertainment att deras nya Star Wars-spel Jedi: Fallen Order kommer premiärvisas under Star Wars Celebration Chicago den 13 april. Det vill säga nu på lördag, och det kommande avslöjandet till ära har man också slängt upp en sparsmakad hemsida.

Sidan säger inte mycket, men tillräckligt; Star Wars Jedi: Fallen Order beskrivs som ett “splitternytt actionäventyrsspel”, som kommer ge oss en “ny berättelse” om en padawan (jediordens juniorgrad) som försöker överleva kort efter händelserna i Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith. Spelet kommer släppas “i jul”, vilket vi antar kan översättas till början av december eller slutet av november. Mer än så vet vi inte för tillfället, men det officiella Star Wars-kontot på Twitter är också hajpat. Vi återkommer till ämnet i helgen!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar