facebook_pixel
Star Wars Jedi: Fallen Order är ett enspelaräventyr utan mikrotransaktioner, kolla in första trailern!

Star Wars Jedi: Fallen Order är ett enspelaräventyr utan mikrotransaktioner, kolla in första trailern!

Sent ska syndaren vakna; Electronic Arts har ägt de exklusiva rättigheterna för spel baserade på Star Wars-licensen sedan 2013, men de har dröjt tills nu med att ge oss vad vi ville ha redan från början. Star Wars Jedi: Fallen Order kommer nämligen bli ett enspelaräventyr utan mikrotransaktioner!

Denna information har nått oss via Blair Brown på Twitter, producent hos spelets utvecklare Respawn Entertainment, och slagorden upprepades även under den hajpade presentationen som ägde rum igår kväll.

Vi har även fått reda på att Star Wars Jedi: Fallen Order släpps den 15 november, och nedan kan du se den allra första trailern där vi presenteras för huvudrollen Cal Kestis, som jagas av imperiets inkvisitor Second Sister, eftersom han är en jedi-padawan som överlevde Order 66 (jediutrotningen i Revenge of the Sith).

Respawn Entertainment har också berättat att Star Wars Jedi: Fallen Order kommer fokusera på närstrider, komplett med ett “innovativt stridssystem för ljussablar och jedikrafter”, så det verkar faktiskt som att detta kan bli en värdig arvtagare till den klassiska Jedi Knight-serien, vilket jag personligen längtat efter i en smärre evighet.

Sedan tidigare vet vi också att Star Wars Jedi: Fallen Order använder Unreal-motorn och att Chris Avellone bidragit med sina författartjänster, så de positiva tecknen hopar sig ganska rejält!

Här är den första storytrailern för Star Wars Jedi: Fallen Order.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar