facebook_pixel
Sniper Elite V2 Remastered har fått ett spikat lanseringsdatum

Sniper Elite V2 Remastered har fått ett spikat lanseringsdatum

I mitten av mars avslöjade Rebellion inte bara ett eller två, utan hela tre nya Sniper Elite-spel. Det är förvisso en sanning med modifikation då ett av dem är en remaster, och nu har just Sniper Elite V2 Remastered fått ett spikat lanseringsdatum, närmare bestämt den 14 maj!

Denna information har nått oss via ett nytt blogginlägg på Steam, där vi även får reda på att Sniper Elite V2 Remastered endast kommer kosta 10 euro för de som redan äger Sniper Elite V2 på plattformen. Det ordinarie priset skrivs till 31 euro och 49 cent (10 procents rea förhandsbokningsrea fram till lanseringen) och nyutgåvan kommer, utöver uppiffad grafik, även bjuda på ett nytt “frame by frame”-fotoläge, sju nya spelbara karaktärer från Zombie Army-serien samt ett expanderat multiplayerläge för upp till 16 spelare.

Här är en trailer från april där den gamla grafiken jämförs med den nya.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar