facebook_pixel
Semibekräftat: Octopath Traveler släpps till pc den 7 juni

Semibekräftat: Octopath Traveler släpps till pc den 7 juni

Förra veckan skrev vi om att det hyllade och tills vidare Switch-exklusiva j-rollspelet Octopath Traveler förmodligen kommer till pc. Titeln dök nämligen upp hos Korean Game Rating Board (som tidigare avslöjat pc-versionen av Sunset Overdrive i förtid) och nu har vi nästintill fått en bekräftelse.

Square Enix publicerade nämligen hastigt och lustigt ett blogginlägg på ämnet innan de lika hastigt och lustigt tog ner det igen, dock inte innan Gematsu upptäckte det skedda, och återgav utannonseringen i exakt detalj. Således kan vi anta att Octopath Traveler kommer släppas till pc via Steam den 7 juni (med reservation för sista-minuten-ändringar, som kanske är anledningen till att blogginlägget togs ner?) och personligen ser jag fram emot att sätta tänderna i spelet, då det förmodligen är den Switch-exklusivitet som hittills lockat mig allra mest!

Här är en överblickstrailer för Switch-versionen av Octopath Traveler.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar