facebook_pixel
Sekiro: Shadows Die Twice har redan sålt över 2 miljoner exemplar

Sekiro: Shadows Die Twice har redan sålt över 2 miljoner exemplar

I fjol, när det stod klart att Sekiro: Shadows Die Twice skulle ges ut av Activision, minns jag att kände ett sting i magen av oro. Kan verkligen en kompromisslös studio som From Software fungera tillsammans med massiva och mainstream-vänliga Activision? Svaret blev tack och lov ett rungande ja.

Undertecknad delade ut hela 90 procent till spelet i vår recension, och nu har det visat sig att Sekiro: Shadows Die Twice även går hem hos den breda massan. Activision har nämligen släppt en pressrelease där man berättar att Sekiro: Shadows Die Twice sålde över 2 miljoner exemplar under de tio första dagarna efter lanseringen.

Sekiro: Shadows Die Twice har fört med sig något väldigt speciellt och unikt till Activisions spelportfolio. Det har varit en ära att arbeta tillsammans med From Software för att hjälpa dem introducera en helt ny franchise för spelare världen över, sade Michelle Fonseca, vice vd för produkthantering och marknadsföring hos Activision.

– Fansen har gjort Sekiro: Shadows Die Twice till en av de mest otroliga spellanseringarna hittills under 2019. Spelet har presterat bra på alla plattformar, inklusive pc, och vi är glada över det fortsatta stödet från både spelare och kritiker. Det har varit glädjande att se fansens njutning medan de överkommer varje utmaning.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar