facebook_pixel
Sea of Thieves säljs för halva priset inför massiv uppdatering

Sea of Thieves säljs för halva priset inför massiv uppdatering

Ett år efter lanseringen vill en liten del av mig fortfarande älska Sea of Thieves. Jag har väldigt fina minnen av de första seglatserna under betatesterna med mina PC Gamer-kollegor, och även veckorna efter lanseringen var jag kanske inte längre stormförtjust(!), men ändå vänligt inställd till spelet.

Därefter, bortom tio-timmars-strecket, började jag dock känna mig klar med Sea of Thieves, och under de sporadiska återbesöken sedan dess har jag inte ändrat åsikt, trots att spelet fått rejäla nyheter. Nu drar det dock ihop sig igen, till synes på blodigt allvar den här gången, då våra brittiska kollegor hoppas att den kommande jubileumsuppdateringen (som släpps den 30 april) “äntligen kommer låta spelet nå upp till dess fulla potential”, med en pvp-arena, ett fiskesystem, och en storykampanj som kommer vara i över tio timmar vid lanseringen.

Microsoft och Rare är också hoppfulla inför den potentiella pånyttfödelsen, och därför säljs Sea of Thieves för halva priset via Microsoft Store (man “sparar” 324,50 kr just nu, men eftersom jag redan äger spelet kan jag inte se vad det faktiskt kostar!). Personligen tycker jag dock att tajmingen är lite konstig eftersom erbjudandet kommer ta slut innan jubileumsuppdateringen sjösätts (tidigt nästa vecka) men Microsoft vet nog vad de gör.

Här är en video om skeppens nya skademodell, som kommer introduceras i jubileumsuppdateringen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar