facebook_pixel
S.W.I.N.E. HD Remaster släpps den 23 maj, kolla in nya trailern!

S.W.I.N.E. HD Remaster släpps den 23 maj, kolla in nya trailern!

För lite mindre än en månad sedan introducerades vi för S.W.I.N.E. HD Remaster, en remaster av rts-spelet S.W.I.N.E. från 2001. Och nu har spelet fått ett lanseringsdatum; Kite Games och Assemble Entertainments titel rullar nämligen ut den 23 maj via Steam, och nedan ser du en ny gameplaytrailer!

S.W.I.N.E. HD Remaster kommer bland annat bjuda på 22 uppdrag över två kampanjer (grisar mot kaniner!), moderna upplösningar upp till 4K, ett nytt interface för bredbildsskärmar, multiplayer för upp till åtta samtidiga spelare via LAN och internet, samt “unikt bonusinnehåll” i form av spelets soundtrack, en digital artbook och en making of-dokumentär som både går igenom originalspelets ursprung och nyversionens uppkomst.

Här är den nya gameplay-trailern för S.W.I.N.E. HD Remaster.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar