facebook_pixel
Risk of Rain 2 får vägkarta, utlovar nya karaktärer och bossar

Risk of Rain 2 får vägkarta, utlovar nya karaktärer och bossar

För en månad sedan fick vi reda på att Hopoo Games hade ingått ett utgivningsavtal med Gearbox för Risk of Rain 2. I samma veva lanserades spelet i early access och blev en omedelbar succé, och är just nu en av Steams 100 mest spelade titlar. Och nu har vi fått veta mer om spelets omedelbara framtid!

I det nya blogginlägget på Steam har Hopoo Games nämligen publicerat en vägkarta över det närmaste året (även här intill), där vi bland annat får reda på att vi kan vänta oss fyra nya spelbara karaktärer, mängder av nya bossar, fyra nya nivåer, nya skill- och artefakt-system samt loot, loot och loot innan early access-utträdet nästa vår (då spelets sista nivå och sista boss läggs till). Vägkartan kommer vara en “aktiv del av utvecklingen”, så Hopoo Games kommer uppdatera den när man närmar sig viktiga milstolpar.

Här är den månadsgamla early access-trailern för Risk of Rain 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar