facebook_pixel
Rare-veteraner sammanstrålar för att ge oss nya plattformsäventyret Tamarin!

Rare-veteraner sammanstrålar för att ge oss nya plattformsäventyret Tamarin!

För bara några år sedan var retrodoftande plattformsäventyr det nya heta. Tätt in på varandra fick vi spel som Yooka-Laylee, A Hat in Time, Snake-Pass och Poi, tillsammans med uppdaterade klassiker som Crash Bandicoot N. Sane Trilogy och Voodoo Vince Remastered. Sedan dess har läget lugnat ner sig.

Chameleon Games är således måhända sena till festen, men har ändå passat på att annonsera Tamarin, ett nytt tredimensionellt plattformsäventyr om en lustig liten apa. Och spelet är värt att ta notis om då utvecklingsteamet består av en liten grupp Rare-veteraner, inklusive Donkey Kong 64-meriterade art producern Richard Vaucher, Donkey Kong Country-kompositören Davide Wise, samt ljudexperten Graeme Norgate, som skrev soundtracken till Timesplitters-spelen när det begav sig. Du kan läsa mer om Tamarin på den officiella hemsidan, där vi också får reda på att spelet kommer släppas via Steam för 28 euro någon gång i sommar.

Här är annonseringstrailern för Tamarin.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar