facebook_pixel
Puyo Puyo Champions släpps den 7 maj tillsammans med en riktigt attraktiv prislapp!

Puyo Puyo Champions släpps den 7 maj tillsammans med en riktigt attraktiv prislapp!

Puyo Puyo, Tetris mindre kända japanska kusin, väntar tillökning inom kort. Sega har nämligen passat på att avtäcka Puyo Puyo Champions, ett pusselspel med “starkt fokus på globalt tävlingsinriktat multiplayer”, och det släpps faktiskt redan om två veckor via Steam. Kvicka tag minsann!

Puyo Puyo Champions kommer dessutom kosta endast 10 euro, trots att det åtminstone på pappret låter som en fullfjädrad pusselspelsupplevelse, med 24 spelbara karaktärer (inklusive specialförmågor), ett turneringsläge, ett förbättrat reprissystem jämfört med tidigare spel, både engelska och japanska röster samt inte minst ett spelsystem baserat på Puyo Puyo 2 och Puyo Puyo Fever, inklusive det populära spelläget “fever mode”.

Här är debuttrailern för Puyo Puyo Champions.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar