facebook_pixel
Prince of Persia-doftande Raji: An Ancient Epic visar upp sig!

Prince of Persia-doftande Raji: An Ancient Epic visar upp sig!

I slutet av 2017 sökte Nodding Heads Games nya Prince of Persia-doftande actionäventyr Raji: An Anchient Epic utvecklingsbudget via Kickstarter, men det gick inte särskilt bra. Man lyckades endast skrapa ihop 86 332 av 156 924 efterfrågade amerikanska dollar, och kampanjen lades ner.

Skam den som ger sig, dock; sedan 2017 har Nodding Heads Games fortsatt utveckla Raji: An Ancient Epic, numera med understöd av utgivarna Super.com, och nu har man visat upp en trailer som faktiskt lovar riktigt gott. Raji påminner som sagt väldigt mycket om Prince of Persia, men ett Prince of Persia med en utzoomad kamera i stil med de ursprungliga God of War-spelen, vilket gör att överblicken är total, även om de till synes utmärkta animationerna inte får chansen att skina lika mycket som annars vore fallet.

Raji: An Ancient Epic har också en produktsida på Steam där man kan läsa om handlingen och ladda ner en demo, men den är kanske inte särskilt representativ för slutprodukten vid det här laget?

Raji: An Ancient Epic planeras släppas första kvartalet nästa år, och här är den nya trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar