facebook_pixel
Planet Coaster-skaparnas nya managementspel heter Planet Zoo!

Planet Coaster-skaparnas nya managementspel heter Planet Zoo!

Frontier Developments har varit rätt upptagna de senaste åren. Hösten 2016 släppte man nöjesparksbyggaren Planet Coaster (recension) och förra sommaren följde man upp med Jurassic World: Evolution (recension), ett spel som handlade om – du gissade rätt! – att driva en livsfarlig dinopark.

Nu i höst kommer man släppa ännu ett managementspel, och den här gången rör det sig om Planet Zoo, ett spel där man … driver ett zoo. Mer information hittar du på Steam (där lanseringsdatumet är “kommer snart”, så det känns inte riktigt som att vi kan utesluta ännu en tidsexklusivt för Epic Games Store i dagsläget).

Av Planet Zoo kan vi bland annat förvänta oss distinkta djurarter med unika personligheter, en spelvärld som “reagerar på varje beslut du fattar”, kraftfulla verktyg som låter dig omforma naturen kring och i ditt zoo samt möjligheten att dela med dig av dina skapelser via Steam Workshop. Även: lemurer och gigantiska fotbollar!

Här är debuttrailern för Planet Zoo.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar