facebook_pixel
PC Gaming Show återvänder till E3 2019!

PC Gaming Show återvänder till E3 2019!

Våra brittiska kollegor är ganska duktiga (eller amerikanska, det är ärligt talat skitsvårt att veta!) och har de senaste åren ansvarat för den huvudsakliga samlingsplatsen för pc-specifika nyheter under den årliga E3-mässan. Och nu har man avslöjat att vi kan vänta oss en upplaga även i år!

Nedan kan du se en trailer för PC Gaming Show 2019, och för mer information hänvisar vi direkt till källan.

Det exakta datumet är spikat till den 10 juni (måndagen under E3-veckan) och precis som vanligt kommer evenemanget livestreamas via Twitch, Youtube och Facebook. Vidare kan vi även i år förvänta oss mängder av nya trailers, nya spel och nya utannonseringar, och mer specifik information kommer rullas ut stegvis under de kommande veckorna, så vi lär få gott om anledningar att återkomma till ämnet.

Här är trailern för PC Gaming Show 2019.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar