facebook_pixel
Overwatch visar upp nytt Archives-uppdrag på den nya Kuba-kartan

Overwatch visar upp nytt Archives-uppdrag på den nya Kuba-kartan

För en vecka sedan skrev vi om den nya antydda Kuba-baserade kartan till Overwatch. Och nu har man släppt en trailer inför det kommande Overwatch Archives: Storm Rising-eventet (som drar igång ikväll och varar till den 6 maj) där vi får se Genji, Winston, Mercy och Tracer på historiska upptåg i just Kuba!

Kvartettens mål med visiten är att kidnappa Maximilian, en högt ansedd revisor inom Talon-organisationen. Saker går givetvis inte som planerat (annars vore det inte särskilt intressant, eller hur?) och vi kan därför vänta oss gott om strider på stadsgator och inuit närliggande hus. Tracer verkar även ha en motorcykel som hon kan ränna runt med, men huruvida den faktiskt är körbar i själva spelet återstår att se. Utöver det nya uppdraget på den nya kartan kan vi även förvänta oss lullull i form av nya skins, och våra internationella kollegor har fångat dem på bild.

Här är trailern för Overwatch Archives: Storm Rising.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar