facebook_pixel
Origins stora vårrea har dragit igång, Star Wars: Battlefront 2 kostar 50 kronor!

Origins stora vårrea har dragit igång, Star Wars: Battlefront 2 kostar 50 kronor!

För drygt en månad sedan ordnade Electronic Arts en enorm “publisher”-rea på Origin, och tydligen gick det riktigt bra eftersom man redan är tillbaka med en ny omgång; denna gång är det en regelrätt vårrea som gäller, och det mest iögonfallande erbjudandet är för Star Wars: Battlefront 2.

Dice onlineskjutare (som fortsatt få mängder av gratisinnehåll sedan lanseringen förrförra hösten) är nämligen prissänkt med hela 85 procent, vilket innebär att man kan inhandla titeln för blott 4 euro och 48 cent, eller drygt 50 kronor (jag får priserna i euro eftersom jag bor i Finland, men jag tror att de visas i kronor i Sverige?). Därtill säljs Battlefield V för halva priset (30 euro) och så kan man återigen plocka på sig Titanfall 2 för en spottstyver (7 euro och 47 cent) tillsammans med Burnout Paradise Remastered och Battlefield 1 för 5 euro vardera.

Origins vårrea varar fram till torsdagen den 25 april.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar