facebook_pixel
Officiellt: Octopath Traveler kommer till Steam, kolla in nya trailern!

Officiellt: Octopath Traveler kommer till Steam, kolla in nya trailern!

Förrförra veckan dök en pc-version av Octopath Traveler upp hos Koren Game Rating Board, och sju dagar senare laddade Square Enix upp ett blogginlägg med ett releasedatum innan det togs ner igen. Men nu har man äntligen fattat ett officiellt beslut, och Octopatch Traveler når pc:n den 7 juni!

Mer specifikt är det Steam som gäller, och du hittar spelets produktsida här, tillsammans med allmän information. I Octopath Traveler spelar man som åtta olika karaktärer på åtta olika äventyr, som tids nog länkar samman med varandra (dock inte på ett fullständigt tillfredsställande sätt, vilket är den största och vanligaste kritiken jag har sett riktas mot det här spelet). Vi utlovas inte några pc-specifika förbättringar, men vi kan nog förvänta oss bättre teknisk prestanda och högre upplösningar, inte minst med tanke på att originalet släpptes till bärbara Switch.

Här är en trailer för pc-versionen av Octopath Traveler.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar