facebook_pixel
Nytt Lego Star Wars är under utveckling, kommer gå igenom “hela sagan”

Nytt Lego Star Wars är under utveckling, kommer gå igenom “hela sagan”

I begynnelsen, när undertecknad precis hade börjat skriva texter för denna eminenta hemsida, släpptes Lego Star Wars: The Force Awakens, och jag delade ut det likgiltiga betyget 62 procent i vår recension. Något Lego Star Wars: The Last Jedi fick vi aldrig, men nu kommer serien tillbaka med besked!

Matt Wood hos Skywalker Sound (det Disney-ägda företaget som ansvarar för ljudet i alla Star Wars-produkter) råkade nämligen nämna “ett Lego Star Wars som vi jobbar på” under en videointervju i samband med helgens Star Wars Celeberation i Chicago. Eurogamer har sedan bekräftat uppgifterna via oberoende källor, och därtill fått reda på att spelet inte enbart kommer adaptera The Last Jedi och The Rise of Skywalker, utan “hela sagan” från start till mål, ett paket som beskrivs som “det ultimata Lego Star Wars-spelet”.

Någon officiell annonsering har vi inte sett röken av ännu, men jag skulle nästan kunna satsa ett lillfinger på att spelet släpps någon gång kring biopremiären av The Rise of Skywalker den 19 december.

Här är en tweet med Matt Woods videointervju.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar