facebook_pixel
Nya spelsekvenser från Rage 2 visar klassiska Doom-bössan BFG i aktion!

Nya spelsekvenser från Rage 2 visar klassiska Doom-bössan BFG i aktion!

Våren står för dörren, och med den Rage 2. Avalanche Studios och Id Softwares nya fps släpps den 14 maj, och nu har IGN lagt vantarna på 11 nya fräcka spelminuter, som bland annat visar upp de högexplosiva leksakerna Grav Dart Launcher och den klassiska Doom-bössan BFG 9000!

Grav Dart Launcher visar att Avalanche inte glömt sitt eget Just Cause-arv, då vapnet ifråga låter dig koppla samman fiender med diverse föremål, och se de förstnämnda slungas mot de sistnämnda i hög hastighet (eller tvärtom, antar vi, om föremålen är tillräckligt lätta). BFG 9000 dyker upp först under klippet sista sekunder, men verkar av allt att döma bete sig som förväntat; en massiv, grön dödsboll avfyras mot ett par gigantiska supermutanter, varpå kameran zoomar ut till tonerna av deras kollektiva dödsvrål. Ganska fett nog.

Här är de nya spelsekvenserna från Rage 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar