facebook_pixel
Ny Mortal Kombat 11-trailer visar helt nya kämpen Kollector

Ny Mortal Kombat 11-trailer visar helt nya kämpen Kollector

Mortal Kombat 11, det elfte Mortal Kombat (typ) släpps om exakt två veckor via Steam, den 23 april. Således har pr-maskineriet börjat snurra lite extra hårt, och nu har Netherrealm Studios premiärvisat en ny fyrarmad kämpe vid namn Kollector, och du kan kolla in presentationstrailern här nedan.

I ett pressmeddelande beskrivs Kollector som “en av kejsaren Shao Kahns mest fruktade bundsförvanter”, och en man (varelse?) som växte upp i fattigdom, och numera stjäl allt han kommer över från de rika. Således består Kollectors arsenal främst av diverse bling-bling såsom guldpläterade kedjor, knivar, morgonstjärnor och en lustig liten stormlykta som han tycks använda för att fånga sina motståndares själar? Kanske.

Utöver Kollector vet vi även att Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Cassie Cage, Erron Black, Jacqui Briggs, Kotal Kahn, Noob Saibot, Liu Kang, Kung Lao, Jax Briggs och Cetrion kommer vara spelbara, och ytterligare avslöjanden väntar fortfarande.

Här är den nya trailern för Kollector i Mortal Kombat 11.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar