facebook_pixel
Ninja har kvalat in på Times lista över “världens 100 mest inflytelserika människor”

Ninja har kvalat in på Times lista över “världens 100 mest inflytelserika människor”

Fortnite-streamaren Tyler “Ninja” Blevins är fortsättningsvis en stor grej. Under det gångna året har han bland annat varit först med att nå 10 miljoner följare på Twitch, prytt ESPN-omslag, medverkat i Ellen DeGeneres talkshow och fått 1 miljon dollar för att spela Apex Legends under lanseringsdagen.

Och nu, som kronan på verket, har Ninja också kvalat in på Time Magazines lista över “världens 100 mest inflytelserika personer”, tillsammans med profiler som Donald Trump, påven, Tiger Woods, Dwayne Johnson och svenska klimataktivisten Greta Thunberg. Ninjas motivering författades av JuJu Smith-Schuster, amerikansk NFL-spelare, och han avrundade sin text som följer.

– Jag har varit en stor dator- och tv-spels-fanatiker hela mitt liv. Men folk har sett det som barnsligt och slöseri på tid. Ninja var enormt viktig för att bygga upp e-sportens trovärdighet. När allt är sagt och gjort är Ninja en tvättäkta legend, och en person som vi är skyldiga en hel del för att han gjort datorspelande till vad det är idag.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar