facebook_pixel
Netflix The Witcher-serie anländer redan i år!

Netflix The Witcher-serie anländer redan i år!

Det här är minst sagt överraskande; för ett år sedan gissade Lauren Schmidt Hissrich, showrunner för Netlix-adpationen av The Witcher, att serien skulle ha premiär någon gång under 2020. Men nu, enligt uppgift av Deadline, kommer The Witcher-serien rulla ut redan någon gång under det fjärde kvartalet. I år!

Någon mer information får vi inte (artikeln kretsar till största delen kring den tredje säsongen av The Crown) så vi tar tillfället i akt att idissla lite äldre information istället: sedan tidigare vet vi att Superman- och Mission: Impossible-skådespelaren Henry Cavill kommer gestalta Geralt under en åtta episoder lång säsong, och andra rollfigurer och skådespelare inkluderar bland annat Yennefer (Anya Chalotra) och Ciri (Freya Allen). Vi har ännu inte hört något om Zoltan, Dandelion eller Trish, men förhoppningsvis får de också vara med på ett hörn!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar