facebook_pixel
Mortal Kombat 11 kommer ha mikrotransaktioner för kosmetiska föremål

Mortal Kombat 11 kommer ha mikrotransaktioner för kosmetiska föremål

I en livestream förra veckan (via Gameinformer) avslöjade Netherrealm Studios att man kommer kunna köpa kosmetiska föremål i Mortal Kombat 11 för verkliga pengar, däribland “lätta fatalites”, som låter dig utföra fightingseriens klassiska brutala finishers utan att knappa in avancerade kombinationer.

Netherrealm Studios är dock extremt noga med att påpeka att tidskristallerna (som in-game-valutan heter, som kan inhandlas för riktiga pengar) enbart betraktas som “genvägar”, och att “alla föremål i spelet kan låsas upp genom att bara spela det”. Och det är ju bra, men som vanligt kan vi anta att jakten på dessa föremål kommer bli längre än vad annars vore fallet, för varför skulle folk annars betala riktiga pengar för att snabba upp processen, om de skulle känna att de låser upp saker i ett belönande och välbalanserat tempo?

Mortal Kombat 11 släpps nästa tisdag, den 23 april. Här är den nämnda livestreamen.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar