facebook_pixel
Mordhau är ett medeltida battle royale-spel, och det är ute nu!

Mordhau är ett medeltida battle royale-spel, och det är ute nu!

Längtar du ihjäl dig efter Mount & Blade 2: Bannerlord och anser att Valhall dröjer alltför länge? I så fall kanske Mordhau är spelet för dig, Triternions splitternya medeltida battle royale för upp till 64 spelare, som lanserades via Steam igår kväll till tonerna av ett “väldigt positivt” mottagande!

Mordahu kostar 22 euro och 49 cent fram till den 6 maj (då prislappen höjs till det ordinarie 25 euro) och i featurelistan hittar vi bland annat “enorma strider” (Battle Royale-läget får sällskap av något som heter Frontline), “co-op och offline-spelande” (samarbeta med vänner i Horde-läget), “fullständig kontroll över din karaktär” (spelstil, utseende, utrustning) samt “blodiga, våldsamma och trovärdiga strider”, där lemmarna flyger i ett spelsystem som balanserar på gränsen mellan underhållande spelbarhet och realism.

Här en veckogammal trailer för Mordhau.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar