facebook_pixel
Lost Sphear-skaparnas nya jrpg Oninaki visar upp karaktärer i ny trailer

Lost Sphear-skaparnas nya jrpg Oninaki visar upp karaktärer i ny trailer

Square Enix rollspelsfokuserade studio Tokyo RPG Factory grundades 2015 och har hittills släppt två spel. Fredrik Eriksson har recenserat bägge och delade ut 68 procent åt I Am Setsuna, medan Lost Sphear visade sig vara snäppet bättre, på 72 procent. Inte ett lysande saldo hittills, direkt.

Skam den som ger sig dock; Tokyo RPG Factory kommer återvända redan i sommar med Oninaki, ett till synes mer actionfyllt rollspel än studions tidigare titlar. På Steam framgår det att liv, död och reinkarnation är centrala teman för berättelsen, och här nedan kan du också se en ny trailer som presenterar oss för karaktärerna, däribland protagonisten Kagachi och den mystiska lilla flickan Linne.

Precis som vanligt när det kommer till Tokyo RPG Factorys titlar så håller estetiken hög klass, men det återstår att se hur väl man lyckas med spelmekaniken den här gången.

Här är den nya trailern för Oninaki.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar