facebook_pixel
Layers of Fear 2 har fått spikat lanseringsdatum, släpps om en månad!

Layers of Fear 2 har fått spikat lanseringsdatum, släpps om en månad!

Förra hösten utannonserades Layers of Fear 2, när det framgick att det exotiska Project Méliè i själva verket var en uppföljare till Bloober Teams psykedeliska skräckspel från 2016. Och nu har titeln hastigt och lustigt fått ett releasedatum, närmare bestämt om nästan exakt en månad, den 28 maj!

Den officiella tweeten hittar du här nedan, och på Youtube kan du också kolla in en 13 minuter lång gameplaydemo som visades upp under PAX East-mässan i slutet av mars. Layers of Fear 2 har även en officiell hemsida där du kan läsa på om storyn, såväl som en produktsida på Steam där vi utlovas häftiga features som “storydrivet utforskande”, “psykologisk skräck”, “miljöer ombord på en oceanångare” samt ett “klassiskt, olycksbådande soundtrack” framfört av bulgariska Sofia Session Orchestra.

Här är tweeten om det spikade lanseringsdatumet för Layers of Fear 2.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar