facebook_pixel
Launchtrailern för Mortal Kombat 11 värmer våra nostalgiska technohjärtan

Launchtrailern för Mortal Kombat 11 värmer våra nostalgiska technohjärtan

Redan nästa vecka släpps Mortal Kombat 11 så det är på tiden att vi får en sista trailer att reta aptiten. NetherRealm väljer då att fokusera på spelets story och ett visst musikstycke som får oss 90s kids att bli varma inombords.

Vi har redan fått se spelets nya kämpe Kollector och ett smakprov på seriens karaktäristiska hypervåld så en renodlad story-trailer är inte helt fel. Låt oss ta en titt (och glöm inte att dra upp volymen):

Jamenvisst, mitt bland alla nymodigheter får vi en remixad version av det klassiska Mortal Kombat-temat. Det kan man fog klassas som ett av de mest ikoniska musikstycken för någon spelserie från sin tid och att höra det igen gjorde mig faktiskt en smula sugen på att återvända till serien. Om inte annat var jag tvungen att skrika “FLAWLESS VICTORY!”, så det är ju något.

Mortal Kombat 11 släpps i alla fall den 23e april.

Om skribenten

Rikard Olsson

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Liknande artiklar