facebook_pixel
Läckt video premiärvisar Borderlands 3, dagen innan gameplay-premiären!

Läckt video premiärvisar Borderlands 3, dagen innan gameplay-premiären!

Imorgon kommer Borderlands 3 få en stor gameplay-demonstration via Twitch. Men redan nu har ett litet klipp läckt ut på internet (via Gearbox själva!) och du kan se en internetmänniska gå igenom det här nedan, tillsammans med en officiell video som kartlägger Twitch-funktionaliteten i Borderlands 3.

Det läckta materialet visar inte mycket mer än en första titt på användargränssnittet och de första färdighetsträden, men det är säkert intressant för seriens verkligt besatta fans. Det andra klippet visar inte något faktiskt gameplay (bara en statisk bakgrund) men låter Claptrap gå igenom den nya Twitch-funktionaliteten i Borderlands 3, som låter dig kolla in streamarens inventory, färdigheter och utrustning. Dessutom kommer man kunna vinna in-game-loot under “interaktiva events” på Twitch, vilket säkert kan vara till nöje för någon.

Här är det läckta gameplayet och Twitch-funktionaliteten i Borderlands 3.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar