facebook_pixel
Konami har avslöjat de fyra sista spelen i Castlevania: Anniversary Collection

Konami har avslöjat de fyra sista spelen i Castlevania: Anniversary Collection

För en månad sedan avslöjade Konami att de kommer släppa tre digitala retrospelssamlingar, med anledning av sitt eget 50-års-jubileum. Utöver ett gäng arkadklassiker och Contra hittar vi även Castlevania, och nu har Konami avslöjat de fyra sista spelen av det åtta titlar starka paketet.

Redan förra månaden stod det klart att Castlevania: Anniversary Collection skulle bjuda på Castlevania 1-3 och Super Castlevania IV, vilket kändes självklart raka vägen igenom. De fyra sista titlarna bjuder dock på en del överraskningar i form av Game Boy-spelen Castlevania: The Adventure och Castlevania II: Belmont’s Revenge, tillsammans med Kid Dracula och kultförklarade Sega Mega Drive-titeln Castlevania: Bloodlines.

Utöver de åtta spelen inkluderar också Castlevania: Anniversary Collection en “bonusbok” som går igenom Castlevania-seriens ursprung. Prislappen är spikad till 20 dollar och lanseringen inträffar den 16 maj via Steam.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar