facebook_pixel
Kommentatorn från NBA Jam blir en förhandsbokningsbonus för Rage 2

Kommentatorn från NBA Jam blir en förhandsbokningsbonus för Rage 2

Själv har jag aldrig spelat de klassiska NBA Jam-spelen, men liksom de flesta andra är jag ändå flyktigt bekant med kommentatorn Tim Kitzrow och hans semikända fraser. Och nu har Bethesda utannonserat att Tim Kitzrow kommer agera förhandsbokningsbonus för Rage 2, som synes i trailern här nedan.

Bethesda försäkrar oss också om att det inte rör sig om ett senkommet april-skämt, och varför skulle det vara det när kombinationen faktiskt tycks vara riktigt vettig? Liksom NBA Jam framstår Rage 2 som ett spel som handlar om att spela snyggt och spektakulärt, och att därför punktera striderna med utrop som “from downtown” och “boomshakalaka” känns därför hyfsat självklart. Bethesda beskriver det hela som “en fuskkod”, men vi skulle nog kunna satsa lite pengar på att det rör sig om regelrätt dlc-material, för annars skulle man ju ge bort röstspåret helt gratis när fuskkoden väl blir känd för allmänheten (det är nämligen så fuskkoder fungerar, Bethesda).

Rage 2 släpps den 14 maj. Här är den nya NBA Jam-doftande trailern.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar