facebook_pixel
Kolla in nya trailern för Team Sonic Racing!

Kolla in nya trailern för Team Sonic Racing!

Förra våren avslöjades Team Sonic Racing, den tredje och nyaste kartracern med Sonic och hans vänner av brittiska genremästarna Sumo Digital. Ursprungligen var det tänkt att spelet skulle släppas “i vinter”, men i slutet av oktober försenades festen till den 21 maj, det vill säga om drygt två månader.

Således har det blivit dags att varva upp det gamla goda pr-maskineriet igen, och nedan kan du se en sprillans ny trailer för Team Sonic Racing. Som namnet antyder är lagbaserad racing i fokus, men till skillnad från All- Stars Racing Transformed så kommer man denna gång tyvärr enbart kunna köra bilar (föregångaren hade också båtar och flygplan), vilket jag personligen tycker är lite tråkigt. I gengäld kommer vi kunna skräddarsy och uppgradera våra kärror rejält, vilket kanske tyder på ett starkare fokus på faktiskt bilkörande?

Här är den nya trailern för Team Sonic Racing.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar