facebook_pixel
Kill la Kill – IF släpps i sommar, kolla in nya överblicksvideon!

Kill la Kill – IF släpps i sommar, kolla in nya överblicksvideon!

Förra sommaren avslöjades Kill la Kill: The Game, ett fightingspel baserad på den skogstokiga och actionfyllda animeserien med samma namn. Nu har vi fått en ny engelskspråkig överblicksvideo (kan ses här nedan tillsammans med den japanska) där vi får reda på att spelet släpps den 25 juli!

Som synes kallas spelet numera för Kill la Kill – IF (vilket det nog gjordes redan förra sommaren, men jag fann den engelskspråkiga informationen svårtydd) och till skillnad från vad vi normalt brukar kunna vänta oss av Arc System Works rör det sig inte om en traditionell 2d-fighter, utan till synes om avgränsade 3d-arenor där man kan slåss mot både tv-seriens mest kraftfulla kämpar eller svagare kanonmat.

Kill la Kill – IF har också ett storyläge med en helt ny berättelse, vilket jag personligen ser fram emot då animeserien är en personlig favorit. För mer information, inklusive listan över spelbara karaktärer, hänvisar vi till hemsidan. Mako i hennes Jojo-cosplay är en av dem, men släpps tyvärr enbart som dlc. Buuu!

Här är den nya överblickstrailern för Kill la Kill – IF, både på engelska och japanska!

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar