facebook_pixel
John Romeros andliga Doom-uppföljare Sigil försenas igen

John Romeros andliga Doom-uppföljare Sigil försenas igen

I slutet av fjolåret avslöjade John Romero, en av de ursprungliga Doom-skaparna, att han håller på med en “andlig femte episod” till Ultimate Doom kallad för Sigil. Spelet kommer bli helt gratis, men för de som vill betala för sig kommer det även släppas fysiska samlarutgåvor med lite extra lullull.

Det är just dessa fysiska samlarutgåvor som orsakat problem. I februari meddelade John Romero att Sigil försenas till april (det var ursprungligen menat att släppas i just februari) och nu har han tagit till Twitter för att meddela att Sigil försenas igen, denna gång utan ett nytt specificerat lanseringsfönster.

Det är återigen samlarutgåvan Beast Box som stött på patrull, och även om Sigil i sig är färdigt vill inte John Romero göra spelet tillgängligt innan samlarutgåvorna också är klara – ett fullständigt korrekt beslut i min bok, eftersom de som betalat för spelet förtjänar chansen att få spela sina fysiska utgåvor samtidigt som alla andra.

Här är John Romeros tweet om Sigils nya försening.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar