facebook_pixel
John och Brenda Romero gör spel tillsammans med Paradox Interactive!

John och Brenda Romero gör spel tillsammans med Paradox Interactive!

John Romero – som även håller på med en “andlig femte episod” till Doom kallad för Sigil, som nyligen försenades till april – och hans fru Brenda har ingått ett nytt partnerskap med svenska Paradox Interatctive. Särskilt många detaljer har vi inte fått ännu, men det rör sig i alla fall om ett strategispel!

I pressreleasen förklarar John och Brenda Romero, som tillsammans bildar Romero Games, att de velat skapa det berörda spelet “väldigt länge”, och att det kommer baseras på ett helt nytt varumärke. Paradox-vd:n Ebba Ljungerud prisar också paret –  som på varsitt håll medverkat i att ge oss ikoniska titlar som Doom, Quake, Jagged Alliance och Wizardry 8 i det förflutna – och siktar på att göra göra det nya spelet till något “väldigt speciellt”.

När vi kommer få reda på mer om projektet vet vi inte, men förmodligen dröjer det inte alltför länge.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar