facebook_pixel
Hitman 2 kommer få ytterligare tre nya kartor i år

Hitman 2 kommer få ytterligare tre nya kartor i år

I slutet av mars fick Hitman 2 en ny sniper-karta kallad för Hantu Port. Och nu har Io Interactive presenterat en vägkarta för resten av året (eftersom det är så man gör) där man avslöjar att ytterligare tre kartor kommer släppas under 2019, tillsammans med lite annat smått och gott.

Kartorna i fråga är The Bank, en fullfjädrad Hitman 2-karta som blir tillgänglig för Gold och Silver Edition-ägare någon gång i sommar. Under hösten följer ytterligare en sniper-karta kallad för The Prison, och året avrundas sedan med The Resort, även den en “riktig” Hitman 2-karta, vars namn fullkomligt bubblar över av potential (jag föreställer mig den där semesterfilmen med Mr. Bean, fast med en massa klantiga mord).

De två sistnämnda kartorna ingår dock tydligen enbart i Gold Edition, så du gör nog bäst i att verkligen hårdgranska vilket innehåll som ingår i vilken version innan du köper Hitman 2 om du inte redan äger det. Utöver de tre nya kartorna kommer spelet även få en rad mindre tillägg, varav vissa är gratis och andra inte är det. Jag får lite huvudvärk av tänka på det här, så jag kommer sluta skriva nu.

Här är en video där Io Interacive berättar vad vi kan förvänta oss av Hitman 2 under april.

Om skribenten

Benny Holmström

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Liknande artiklar